Vi säger ofta att en av de bästa sakerna med Baloo är att det är modulärt. Men vad betyder det? 

Det är precis som det låter. Baloo är byggt i moduler. Tänk byggklossar. En kloss är create, där du skapar kurser. En annan är learn, där du går dem. Och så finns klossar där du kollar framstegen (achievement), arrangerar IRL-kurser (meetup) och så vidare. Välj de du vill ha eller plocka ut en särskild kurs.

Till skillnad från andra plattformar behöver du alltså inte använda allt som finns i Baloo utan kan ta den del du vill ha. Dessutom kan du placera den var du vill. I Teams eller i ert intranät, till exempel. På så sätt behöver användarna inte logga in på en ny sida och lära sig ett nytt system. Baloo finns där de finns.

Varför har vi gjort så här? Fördelarna är många.

  • Användarna slipper lära sig ett nytt system.
  • De kan stanna där de är, behöver inte logga in på en ny sida.
  • De slipper se delar som de ändå inte ska använda.

Men framför allt för att vi tror att framtiden ligger i enkelhet och integration. Tiden då användare kunde förväntas göra krångliga saker är förbi. I framtiden, som väl redan är här, måste plattformar vara tillgängliga, enkla och helt intuitiva. Användaren ska inte behöva undra vilken knapp hen ska klicka på. Helst ska hen inte behöva klicka alls, det hen behöver ska dyka upp av sig självt.

Lärande måste vara enkelt. Det är då det blir gjort. Därför finns Baloo.

Visst låter det bra?

Prova själv!

Testa Baloo
Bild