Baloo har fått en ny produktägare! Hon heter May Lo och började hos oss för ett par veckor sedan. Vi haffade henne och ställde några frågor. 

Hej May! Vi har hört att du mest pratar engelska. Berätta lite om dig själv!
Mina föräldrar kommer ursprungligen från Hong Kong. Vi flyttade till USA när jag var fem och jag växte upp i Texas. Några år efter att jag slutat på universitetet flyttade jag till New York och jobbade med produktägarskap på ett gäng finTech-företag. Jag träffade min svenske man i New York och för tio år sedan flyttade vi till Stockholm. Och här bor jag nu!

Så du är Texas-bo, tufft!
Jag är lite av varje. Texas-sidan av mig älskar fortfarande söderns mat som chicken fried steak, brisket och buttermilk biscuits men i själ och hjärta är jag en new yorker.

Vad jobbade du med innan du kom hit?
Jag jobbade för ett spelföretag med gamification.

Vad gör en produktägare?
Mitt jobb är att skapa en produkt som kunderna älskar. Jag planerar och prioriterar utvecklingen av Baloo för att göra produkten så bra som det bara går.

Det låter kul! Vilket är ditt första intryck av dina nya kollegor här på Ping Pong?
De är kul och snälla och kan väldigt mycket om edTech-industrin.

Varför valde du att jobba med lärande?
Lärande är en passion för mig. Dessutom tror jag att det här är en bransch där man verkligen kan göra en skillnad med disruptiv innovation. Ping Pong är den perfekta arbetsplatsen om man vill vara en del av den förändringen.

När lärde du dig något senast?
Det var när jag åkte långfärdsskridskor för första gången för några veckor sedan. På Mälaren. Det var fantastiskt!

Okej, det var allt! Kul att ha dig här!
Tack, jag är glad att vara här!

Undrar du något mer?

Skicka mail till May

Skicka mail
Bild