DET HÄR ÄR BALOO

Baloo Learning

LÄRANDE I ARBETSLIVET

Det är Baloo. Vi lär oss hela livet, det slutar inte i skolan. Vi lär oss på jobbet, i vardagen, av varandra, med varandra. Baloo möjliggör ett socialt och lättillgängligt lärande.

 

Bild

BYGG KURSER

Vi har tagit fram ett gränssnitt som låter dig göra precis det du behöver: producera kurser och program digitalt, enkelt och snyggt!

TESTA NU

Det fanns trösklar – vi tog bort dem

Aldrig mer behöver det vara krångligt att paketera utbildningsinnehåll i digitalt format. Aldrig mer behöver du förvirras av tusen miljoner knappar. I Baloo har vi byggt stöd för de viktigaste processerna – skapa e-kurser, sätta upp tider för fysiska träffar och paketera de till ett utbildningsprogram.

Vad kan jag bygga i Baloo?

Du kan bygga rena e-kurser för till exempel onboarding av nya medarbetare. Kanske en kurs i GDPR eller informationssäkerhet? Du kan också skapa program där du paketerar flera e-kurser. Har ni vissa utbildningsmoment som genomförs fysiskt genom en utbildningsdag eller träff? Sätt upp en meetup där du låter medarbetarna boka in sig på det datum som passar bäst. Paketera kursträffen i ett program där du sätter upp ett uppföljande digitalt test efter träffen. Se där – du har skapat blended learning!

Bild

LÄRANDE I FOKUS

Det är i Learn det händer – kompetensutvecklingen av medarbetarna! Där erbjuds medarbetare ett smörgåsbord av inspirerande kurser och utbildningsprogram.

TESTA NU

Kunskap finns överallt – dela den

Oftast ser verkligheten på olika organisationer ut så här: olika roller och avdelningar besitter olika typer av kunskap. Genom att göra det enkelt att dela kunskap mellan avdelningar och individer öppnar vi dörrarna till ett helt nytt typ av lärande: en kollaborativ lärmiljö där gränserna mellan olika avdelningar och individer suddas ut.

Ökad motivation och en vilja att lära

Genom att låta medarbetare dela kunskap mellan varandra så förändrar vi hela lärkulturen, hela sättet att se på kompetensutveckling i arbetslivet. Med likes och hjärtan ökar vi motivationen och viljan att lära – att gå kollegans “Tips and tricks”-kurs blir roligt, inspirerande och framförallt nyttigt. Vi tror på ett nytt sätt att kompetensutveckla personal – med Baloo banar vi vägen för framtidens lärande organisation.

Bild

FÖLJ UPP PÅ SEKUNDER

Med ett enda klick kan du snabbt få en överblick över organisationens kompetensläge. Du ser snabbt var kunskapsglappen ligger och var ni har arbete kvar att göra.

TESTA NU

Baloo har koll så du slipper

Baloo säkrar kompetensen medan du lutar dig tillbaka. Som chef ska du inte behöva lägga tid på att få dina medarbetare att slutföra viktiga kurser – det fixar Baloo. Du kan lägga din tid på annat. Men om du vill följa upp kompetensläget på din organisation krävs ett enda klick för att komma till en översiktsvy som snabbt berättar hur kompetensläget ser ut.

Få snabbt fram den information du söker

Du kan enkelt välja olika parametrar och filtreringar för att hitta den information du behöver. Vilka har inte genomfört GDPR-kursen? Hur ser genomströmningen ut på Onboardingprogrammet? Du hittar svaren på dina frågor i Analyse.

.