BALOO BLOGGAR

En effektiv lärande organisation – vad, när, hur?

 

Optikutbildare med fokus på Baloo

Norrtälje OptikCentrum är Ping Pong-kunden som testade Baloo. Och fastnade. Vi intervjuade dem om digitalisering och lärande och frågade om deras bästa tips till företag och organisationer som vill digitalisera lärande.

När sökfunktionen blir omodern

Har du dina filer i mappar eller använder du sökfunktionen? Snart är båda metoderna omoderna. Paul Linde, expert på digitala arbetsplatser, skriver i sin gästblogg om den nya generationens sätt att hitta filer, som finns både i Baloo och Microsoft. 

Fokus på talang ger bättre onboarding

Hur ser den bästa onboardingen ut? Många koncentrerar sig på företagets regler, visioner och organisation. Men forskning visar att onboarding som fokuserar på den nya medarbetarens talanger och hur hen ska kunna använda dem i sitt nya jobb är mest framgångsrik.

Baloo intervjuas i Dagens Handel

När Dagens Handel intervjuade vår VD Sofia Högman fick hon prata om två av de saker hon brinner mest för — lärande och retailbranschen. Och om vår nya rapport, Rädda retail, såklart.

Ny rapport: Rädda retail

Retailbranschen har utmaningar upp över öronen. Man behöver ställa om från butik till online, möta nya krav och förväntningar och i många fall utforska helt nya affärsmodeller. Behovet av lärande är, kort sagt, enormt. Men hur gör man i praktiken? Läs vår nya rapport!

Modulärt och populärt

Vi säger ofta att en av de bästa sakerna med Baloo är att det är modulärt. Men vad betyder det? Det är precis som det låter. Baloo är byggt i moduler. Tänk byggklossar. Välj de du vill ha och placera dem där de behövs. Eller plocka ut en särskild kurs.

Baloo möter behoven!

Vilka behov har företag och organisationer som vill satsa på digitalt lärande? Vilka är de, vad letar de efter och vad tycker de om Baloo? Vi har intervjuat Alexandra som är account executive på Baloo.

Hej May – vår nya produktägare!

Baloo har fått en ny produktägare! Hon heter May Lo och började hos oss för ett par veckor sedan. Vi haffade henne och ställde några frågor.